Nya skor!

2015-10-07 ∞ 17:07:18

Varför inte fortsätta på ett vinnande koncept tänkte jag och köpte likadan som jag redan har, skillnaden är bara att mina är snart 4 år gammla och och är trasiga så det är skönt med ett par nya!

Skorna kommer ifrån Roots och kostar runt 1000kr =)

Mira

2015-10-07 ∞ 11:28:33Min pojkväns syster och hennes pojkvän ska vara bortresta i en månad så därför tog jag och Martin hand om deras katt i helgen. Om ni läste min blogg för några år sen så känner ni nog igen Mira från när vi tog hand om henne sist!

Men i alla fall eftersom Martin jobbade helg i helgen så fick jag kvalitetstid med Mira. Hon måste vara den finaste katten i världen, hon är en sån lugn katt (förutom när hon väcker en tio i sex på morgonen, men så blir det ju om en katt får vanor) och myser när hon vill mysa men annars går och och lägger sig ifred när hon vill det.

Vi hade det jätte mysigt, på lördag morgon så låg hon under täcket med mig och sen på dagen så låg hon under filten.

Höstpyntat

2015-10-03 ∞ 15:26:43

Jag tycker att det är viktigt att pynta hemma efter årstider. Och eftersom det är höst så var det dags att plocka bort det rosa och pynta mer mörkare och mysigare färger.
 
Först ut så har vi mitt fönster!
Jag köpte en ny marmorbricka på Hemtex och till marmor så älskar jag att kombinera med koppar. Koppar är verkligen min favorit just nu, helst skulle allt bytas ut till koppar.
 
Men i alla fall, på Coop köpte jag glasburkar med kopparlock som jag än inte har hunnit komma på vad jag ska förvara i, men dom är fina som dom är också.
 
marmorbrickan har jag ställt en tavla med ett glittrigt löv som motiv som jag gjort själv, och till det en ljuslykta i glas och ett torkat riktigt löv.

RSS 2.0