18 år

2013-12-16 ∞ 19:48:15

Så här såg vårat fika utbud ut i lördags.
 
I lördags fyllde jag 18 år och är nu myndig. Jag kan nu göra vad jag vill, typ. Mina presenter kommer upp senare här på bloggen när jag har hunnit fota det som går att fota.

HDR

2013-12-11 ∞ 17:44:00

|   Nikon D3100   |   Brännvidd 55mm / Nikkor 18-55mm   |
|   F/5.6   |   1/30 sek   |
 
Igår på fotolektionen var vi ute och fotade landskapsbilder och HDR vid älven.
Mina HDR bilder får ni se senare men jag fick jätte många fina bilder som inte var HDR!
 
Just nu sitter jag och göra Svenskan och väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag och mamma baka det sista bakverket till min födelsedag.

Att älska ett beroende

2013-12-09 ∞ 23:19:00

 
Jag kan inte sluta titta, avsnitt efter avsnitt säsong efter säsong.. Ju mer jag ser ju mer älskar jag varenda scen, varenda dialog av denna serie.
Imorgon måste jag tyvärr plugga men helst skulle jag vilja se fler avsnitt men det får bli när jag är klar med uppgifterna :)
 
På lördag fyller jag 18, jag längtar, fast känns inte som om jag längtar efter att få bestämma själv eller frånvaroanmäla mig utan att fylla år och äta en massa tårta och en massa kakor och bullar som vi har bakat hela helgen.

Kanske dags att ta tag i städningen...

2013-12-05 ∞ 17:57:27

Jag är verkligen dålig på att städa mitt rum, varje dag som jag säger att jag ska städa kommer jag på en massa roligare saker att göra istället, som att redigera bilder, rensa datorn, se gossip girl och göra ingenting!
Jag är seriöst bäst på att göra ingenting när jag borde göra massor.
 
I veckan har jag i alla fall lyckats göra klart en komplettering, gjort ett fotojobb som jag försökt få iväg nu men som min dator inte vill ladda upp, jag har även köpt julpyssel som jag ska pyssla med imorgon hade jag tänkt.
 
Jag kanske måste ta tag i städningen ändå idag eftersom jag nästa vecka kommer ha lite mycket mer att göra i skolan.

Oskar Linnros

2013-12-03 ∞ 17:21:57

Här kommer bilderna från Oskar Linnros konserten, och jag ser redan framemot nästa gång jag får se honom och har jag tur kanske jag kan fota då också.

Ikväll har jag ett fotojobb till, nu är det en liten golvspelning som vi ska iväg och fota på, kommer nog lägga upp bilder från det senare :)
Jag är så himla glad att vi har fått möjligheten att fota festivaler, konserter och andra spelningar för det är verkligen det här jag vill fota förutom att jag gärna fotar natur, portträtt och mat också men det är någonting speciellt med att fota liveband!

Gossip girl

2013-12-02 ∞ 16:12:29

Eftersom jag inte har några läxor i veckan hade jag tänkt att se på Gossip girl som förövrigt är ett stort beroende just nu och städa samtidigt, sen när jag städat klart ska jag måla mina naglar :)
 
Jag hade också tänkt att försöka ladda upp bilderna från Oskar Linnros ikväll så titta in senare.

RSS 2.0