En kopp te skulle sitta fint just nu

2014-01-30 ∞ 19:09:17

Igår var jag och skrev in mig på körskolan, och jag längtar faktiskt efter att få ta min första lektion och jag längtar efter att få ha körkortet i min hand när jag är klar och har klarat allt :)
 
Idag var jag till en hudläkare angående min fot hon skulle återkomma med svar om ungefär 3 veckor, efter det åkte jag och handlade med mormor och morfar :)
 
Nu har jag nyss tagit bort mitt gamla nagellack och ska snart gå till mormor och morfar med Fias torrfoder som hon glömde här efter i helgen då hon sov här. Sen hade jag tänkt att ta mig ett bad och efter det måla naglarna inför imorgon.

2014-01-28

2014-01-28 ∞ 18:34:42

Just nu ligger jag i min säng och försöker skriva klart samhällsuppgiften medan jag kollar på 112 på liv och död, faktiskt bra inspiration för uppgiften :)
Jag tror att jag faktiskt är klar med uppgiften för idag snart för annars har jag inget att göra imorgon på lektionen så jag hade tänkt att spela sims typ nu, jag ska göra en ny familj igen tror jag för jag har tröttnat så himla mycket på familjerna jag har gjort nu på slutet och jag förstår inte alls hur jag kunde spela flera generationer tidigare!

I'm back

2014-01-27 ∞ 18:29:24

|   Nikon D3100   |   40mm 2,8 G Micro   |
 
Jag vet att jag är sämst på att uppdatera här på bloggen men känns lite meningslöst att skriva och lägga upp bilder utan någon respons. 
Jag ska försöka bli bättre på att ladda upp bilder nu när jag har börjat få mer energi även på kvällarna. 
 
Jag har även börjat övningsköra och faktiskt så går det framåt, och jag lär mig faktiskt väldigt lätt för att inte ha kört så mycket än :)

Det här med att gå på toa på offentliga platser....

2014-01-16 ∞ 17:29:10

Jag har en fobi, en ganska stor fobi, den är nästan lika stor som min fobi för getingar...
Idag var jag tvungen att möta den där jäkla fobin för jag var panikkissnödig på skolan. Verkligen panikkissnödig och ni förstår nog inte hur det känns i min kropp när jag blir kissnödig på en offentlig plats.
Jag funderade i 10 sekunder och kom fram till att jag var tvungen att kissa för jag hade inte kunnat hålla mig resten av lektionen och hela vägen till mammas jobb.
 
Jag tänkte att jag kunde gå på en toa längst bort, jag sprang nästan dit, öppnar dörren och ser den äckligaste synen någonsin i toastolen och genast vände jag och var inte kissnödig längre. Jag gick tillbaka till mina vänner och berättade om monstret inne på toan och efter lite övertalan så lyckades jag gå till en annan toa och uträttade mina behov, nu är frågan om jag vågar gå på toan igen om det skulle behövas.
 
Är det bara jag som känner så här inför att gå på toa på en offentlig plats?

2014-01-11

2014-01-11 ∞ 23:09:50

Jag har fullt upp i livet just nu men från och med måndag har jag bestämt mig för att allt ska bli så mycket bättre och jag ska försöka att bära med mig min kamera mer nu eftersom min mobil har tappat förståndet helt!
 
I helgen har jag bara varit hemma och spelat sims, myst idag lite med Fia och på börjat en städning av mitt rum. Imorgon ska jag döma mellan 9.00 och 12.00 så förhoppningsvis kan jag städa klart mitt rum imorgon och bädda rent i sängen :) Jag ska även måla mina naglar igen, med mina favorit färger :)

2013 del 1

2014-01-09 ∞ 19:26:11

I Januari hade vi väldigt mycket snö och jag var tydligen ute mycket och fotade landskap med min pojkvän.
Jag fotade även Stinas fina öga på en fotolektion men lyckades aldrig få till några lika bra bilder som denna.
Jag tror att jag fick min stickade tröja i Januari eller så var det i slutet av december, jag fotade i alla fall den  Januari.
Jag bakade rosa cupcakes med smak av choklad och mint :)
Vi hade i Februari ännu mer snö ute och jag fortsatte fota utomhus på landskapet. Jag fotade katterna alla tre och jag fick många bra bilder på Luna, och några på Rossi men Fia gick inte att få med på bild!
Jag testade mammas nya kamera med mitt macro objektiv och resultatet blev den fina blomman.
Jag fick en till nalle till min lilla samling av min älskling :)
 
Vi var iväg och fotade på House of metal, tyvärr hade jag lite kamera strul men det få bilderna jag fick var hur bra bilder som helst! Stolt är jag över mig i alla fall :)
Jag var på min tremänning Melkers dop och jag var även ute och busade med fina Fia i solen
Jag fick min alldeles egna Starbucks take away mugg av mamma
Skolan åkte iväg på friluftsdag och åkte slalom, det var så himla kul att jag efteråt ville åka mer slalom :)
Vi bakade fika till Bakfickan här i Umeå på NTI dagen, det är roligt att göra saker för människor som verkligen uppskattar det man gör!

Watch the flames climb high into the night

2014-01-07 ∞ 20:41:54

Nu när det har blivit 2014 så tänkte jag att ni kanske skulle vilja ha en sammanfattning av mitt 2013 och det ska ni få också men jag måste bara städa lite i mitt rum så att jag kan sitta ner och komma åt sladden till min hårddisk. Jag har ändå haft ett bra 2013! :)

2014

2014-01-02 ∞ 23:49:06

 
Gott nytt år på er alla, hoppas ni hade en bra nyårsafton och har haft en bra början på året :)
Jag hade en helt perfekt nyårsafton uppe i fjällen med pojkvännes familj med god mat och en mysig dag.
Eftersom jag bara är hemma nu idag tills imorgon så hinner inte jag att ladda in bilderna på datorn för imorgon ska vi åka tillbaka till fjällen och den saknade snön för att åka ännu mer skoter så bilder får ni se sen om jag har lyckats fota några bra :)

RSS 2.0