I mina Converse

2013-08-29 ∞ 23:41:19

Idag har jag hjälpt mamma på hennes jobb så jag kom inte riktigt hem den tid jag trodde... Men jag hann baka i alla fall och M kom förbi och skulle hjälpa mig med moppen men ändå var det pappa som fixade den med bara en arm?!

Imorgon är det skola och en dag mellan 8.30 och 15.00 men det är helt okej :) vi har möte ang studentmössorna också och vi ska diskutera ett till paket och när vi kommer testa storlekar. Jag längtar snart ihjäl mig och om man räknar hur många hela veckor 3an är så är det inte så många veckor egentligen, helt galet crazy!


Kreativiteten flödar inombords

2013-08-28 ∞ 21:26:09

Imorgon har jag en skön dag med sovmorgon och slutar efter lunch! Skönt :)
Jag känner för att vara kreativ, skapa med händerna.. Ni vet den där känslan när man typ exploderar för att man vill skapa så himla mycket och inte vet var man ska börja! Men jag hade i alla fall att tänkt baka imorgon vilket inte har varit nånting jag gjort så jätte mycket det senaste månaderna :) så ska bli kul. Jag ska nog göra klart mitt armband också :)


En lång och tung skoldag

2013-08-27 ∞ 18:32:11

I min hjärna så känns det som om jag har gått i skolan idag i dom hela 7,5 timme i sträck utan rast, vilket jag typ har gjort också. Vi va i alla fall på en föreläsning om att starta upp ett uf-företag som projektarbete så jag och Stina ska bara kolla av våran idé med våran ansvariga lärare så får vi se om vi ska köra på det eller spåna på nya idéer till projektarbete, men jag känner att det skulle va så mycket roligare och nyttigare att starta uf än att göra ett helt fotoprojekt.. För jag upplever det som om jag blir tvingad till att vara kreativ och fota när jag egentligen inte vill det, så jag tröttnar en del faktiskt :/
 
NU hade jag tänkt att fortsätta lyssna på min nya lista på spotify och spela lite sims :)

The sims 4 - 2014!!

2013-08-27 ∞ 07:00:00

 Tänk!!! Tänk!!! ÄNTLIGEN!
Men jag ska börja med att köpa alla the sims 3 :)

En hel dag med sims!

2013-08-26 ∞ 22:00:18

Sen jag kom hem från skolan idag har jag spelat sims typ och det känns i hjärnan och huvudet. Tro det eller ej men man blir trött av att spela sims!
I alla fall så ska jag sova nu, och det är skola imorgon och typ min enda långa skoldag vilket känns jobbigt men jag ska klara av det! :) För imorgon har vi foto och det känner jag mig taggad inför :D

Åter i sortimentet

2013-08-24 ∞ 15:47:36

 
Jag måste bara tipsa er om att min favoritväska finns nu hos Åhléns igen efter några år borta.
jag hoppas att jag har råd att köpa en ny nu när väskan som fick ersätta denna ägare gått sönder.
|   299 kr   |

Älskar rosa och converse

2013-08-23 ∞ 09:20:33

Snart tänkte jag åka till skolan för dag 3, idag har jag några fler lektioner än igår men det blir kul :)
Det är ju fredag idag också, ny helg och det känns galet att en till vecka har gått!

Mitt schema HT 13

2013-08-22 ∞ 22:23:35

 
Jag tänkte att ni skulle få se mitt schema, som ni ser så är det ett ganska bra schema men det kan ju bli ändringar! Det här är då kurserna som jag kommer att läsa detta år:
Matte 3b som är fortsättningen på det andra två som jag har läst och är den svåraste mattekursen.
Animation 1 det här är en ny kurs och jag antar att vi ska animera på olika sätt och så vidare
Digitaltskapande 2 fortsättningen på digitaltskapande 1 och i den fick vi filma, fota, animera och mycket photoshop!
Fotografiskbild 2 Fortsättningen på fotografiskbild 1 och det är som det låter, en kurs där vi utvecklar fotoögat, teknik och jobbar med efterarbete
Naturkunskap 1b jag vet inte vad vi ska göra än men antar att det är lite av varje men hoppas på mycket biologi som jag gillar
Samhällskunskap 1b vi ska gå igenom begrepp, lära oss förstå samhället, läsa om ekonomi osv..
Svenska 3 det är sista svenska kursen som riktar in sig mer på högskola så att vi ska vara redo på vad som komma skall
 
Det är inte så många kurser som ni ser men det är flera tunga så det är tur att jag har tid över för att kunna ge allt jag kan :)

Skoldag #2

2013-08-22 ∞ 08:40:13

Jag hade glömt att det var så mycket som skulle få plats i skolväskan, och då har jag inte ens med mig några böckeOckerhyra jag har med mig vantar för säkerhetsskull och dom tar upp mycket plats sen har jag med mig sånt som ska till skolan så vi får se hur tung den är när jag åker hem :)
 
Jag längtar faktiskt efter att ha en fotolektion för jag känner att jag behöver lite ny inspiritation, fast det har vi på tisdag men vi har digitaltskapande imorgon och det ska också bli kul :)

Första dagen

2013-08-21 ∞ 19:21:54

Idag har jag haft en bra dag på skolan. Vi började med att bli indelade i 8 lag och sen gjorde vi massa av stationerna som vi gjorde i lyckebo förra året. Jag hamnade faktiskt i ett bra lag och jag tycker att vi sammarbetade bra om man tänker på att vi skulle typ trängas i en liten ruta och och på en stock och vissa hade vi aldrig träffat tidigare :)
 
Sen idag har jag varit och införskaffat mig ett par nya träningsskor eftersom jag tydligen alltid lyckas ha oturen med att köpa skor som ger mig skavsår. Av vad jag har testat dom nya så ska det funka men jag har bara lite ont i mina gamla skavsår så får testa dom på riktigt någon annan dag :)

Hoppas ni har det bra!

2013-08-21 ∞ 10:00:00

Hoppas ni har det bra!
Jag är säkert i nån skog med klassen och skolan och myser.
Det stod i alla fall att vi skulle göra det på brevet, även grilla och så, så vi har säkert trevligt..

En liten sammanfattning av mitt sista sommarlov

2013-08-20 ∞ 22:48:34

Nu börjar verkligen mitt sista sommarlov lida mot sitt slut...
Jag som hade hoppats att det skulle vara förevigt
Så mycket saker som jag gjort och inte gjort, men jag tänker aldrig tänka på det negativa från den här sommaren!
 
För jag fick ju chansen att besöka ett land jag aldrig hade besökt och som jag kommer återvända till så snart jag bara kan, det landet heter Turkiet
 
Jag och min underbara pojkvän fick dessutom chansen att bo på Ersboda i två veckor och jag tror vi båda kom fram till att vi egentligen inte är några stadsbor överhuvudtag
 
Jag och familjen åkte upp en dag till Pite och jag fick med mig tre saker hem, en tröja en bikin och en möjligen studentklänning!
 
Jag har bara slappat och njutit av denna sommar, jag lyckades att läsa ut en bok och har faktiskt blivit brunare än någonsin
 
Min efterlängtade kusin som jag inte träffat på flera år kom på besök och jag hoppas att dom kommer nästa sommar också så att vi hinner med att göra massa fler saker
 
Det var bara några saker som jag kom på just nu, inför det nya året ska jag sammanfatta lite mer men det tar vi senare. Nu måste jag sova så jag orkar med "skolan" imorgon (känns konstigt att skriva sådär).

♥ Min lilla Fia ♥

2013-08-20 ∞ 19:30:00Den här katten betyder så himla mycket för mig, hon är en underbar filur som är så lugn och försiktig.
Jag är så glad att vi fick henne tillbaka för annars vet jag inte vad jag hade gjort, ingen ny liten söt kattunge skulle ha kunnat ta hennes plats alla våra hjärtan 

En sak som jag har gjort idag...

2013-08-19 ∞ 20:37:14

 Jag kände mig väldigt taggad idag på att filma lite, och det här resultatet av att filma med min kamera. Jag blir mer och mer säker om att jag verkligen behöver köpa mig en ny kamera!

Visste ni att...

2013-08-19 ∞ 14:06:34

Nu kommer ni tycka att jag är äcklig säkert men jag har inte tvättat mitt hår sen förra lördagen, dels för att det kommit saker emellan och för att det inte varit så jätte smutsigt. Mitt hår är inte alls så där smutsigt som ni nog tror nu utan det är mest smutsigt där bak eftersom jag sover med mitt huvud mot en kudde. Men topparna och fram är det nästan rent! Annars brukar jag tvätta håret 2 - 3 gånger i veckan.


RSS 2.0