sjuk fortfarande tror jag :(

2012-02-29 ∞ 19:30:19

Skjut mig någon! Eller gör inte det föresten.. men jag fryser som fan och känner mig jätte slut och sjuk just nu :(
Dessutom har jag suttit och dreglat över jc shoes i några timmar nu och mår bara dåligt över att jag inte har mig ett par egna än :( Ska önska mig ett par i födelsedag sen i jul.... Jag har även kollat efter en väska och har hittat en väska som jag vill ha så ska prata med mamma om den går att beställa sen :) Jag skulle ju egentligen till stan idag efter skolan men va så trött och slut så åkte hem med bussen istället :) Sen dess har jag kollat smycken, skor och väskor! Och vad ska jag göra nu? Jo se halv åtta hos mig och ligga under täcket :) Ha det så bra!

jag vill bli superblond igen! :D

2012-02-29 ∞ 10:23:00

Jag vill så gärna bli jätte blond igen! Speciellt nu till våren och sommaren, för superblond det är jag, jag passar i det allra bäst och jag känner mig fin i det :) Jag vill ha en ny hårförlängning nu innan sommarn också så ska färga mitt hår superblont men det ska ändå passa till hårförlängningen jag ska köpa :) Och självklart som vanligt kommer jag köpa mitt hår från Rapunzelofsweden! Jag längtar :)Svar på kommentar!

2012-02-28 ∞ 22:20:10

Fick en kommentar nyss som jag tänkte ta upp eftersom du som skrev den inte har lämnat någon annan svarsmöjlighet åt mig! Kommentaren va på ett mycket gammalt inlägg också :)

elin om lösnaglar :):

funkade det med superlim? vart det bra`, jag mena fick du sen av dom?

Krickelinas svar: Lösnaglar sitter jätte bra med superlim, speciellt om du ska på en vild ute kväll eller vill ha dom på lång sikt! Dom sitter nog upp mot fem sex dagar tror jag :) Medans när man sätter dit dom med nagellim så sitter dom bara två dagar kanske max! Att få av dom är inte svårt alls, antingen låter man dom sitta tills dom lossnar eller så är man bara och petar under någon liten flick som har gått upp :) Limmet kan däremot vara lite svårt att få bort men ta lite remover och tvätta händerna mycket så försvinner det! :) Jag kan verkligen rekomendera superlim istället för vanligt nagellim som följer med :)(vet inte varför texten blev så liten!)

 miss being blond!

2012-02-28 ∞ 21:22:11


bloggtorka :(

2012-02-28 ∞ 20:41:32

Jag har lite av en bloggtorka just nu :( Vill sätta ihop nån fin outfit fast hittar ingen insperation till en fin :( Jag är också fett trött och längtar till lovet! Men nu är det så här att jag ska försöka börja blogga igen på lovet nästa vecka! Jag tror jag kommer hitta massa kul att göra så jag ska nog se till att slänga upp flera inlägg per dag! :) Jag får se om jag slänger upp en ny frågestund under den här veckan! Vill ni det kära bloggläsare? :D

Kan inte sova :(

2012-02-27 ∞ 00:29:58

Jag kan inte sova på grund av att jag fortfarande har ont i mitt öra, jag har som tur är inte lika ont längre men jag är fortfarande döv på vänstra örat och det gör tillräckligt ont för att jag inte ska kunna sova :( tänkte bara uppdatera lite snabbt en måndag som denna!


vågigt hår!

2012-02-26 ∞ 12:01:00


Nu film :)

2012-02-25 ∞ 23:42:39

Jag är färdig med designen för min fotoblogg, äntligen säger jag bara!
NU vill jag lägga mig ner och se på nån film, så vi får se vad det blir för nån :)

image descriptionJag vill ut och dansa!

2012-02-25 ∞ 21:42:32

Och gärna till den här låten!

Hur många ord är för många ord?

2012-02-25 ∞ 16:46:32

Vaddå försök skriva 2 sidor, pssss haha jag är på min fjärde sida nu på historian och ja jag kan bara berätta att jag har skrivit ungefär 1100 ord och jag är inte ens i närheten till klar! Orkar inte skriva mer nu har skrivit skit mycket, och det enda jag vill göra nu är att lägga mig i badet bara det att du försvinner det vågiga i mitt hår :(
Måste köpa mig en wavetång nu när jag får pengar alltså! är helt kär i vågigt hår, det blir så fluffit och mysigt och jag trivs i det :) aja, ska jag lägga mig i badet nu och vara fräsch så får jag nog tvinga mig till badet! :)


dunkande öron!

2012-02-25 ∞ 13:26:09

Jag har ingen feber längre men däremot har jag ett dunkande öra vilket inte är så kul, skulle göra vad som helst för att det ska gå över! Håller nog på att få en öroninflammation igen och eftesom jag inte har haft öroninflammtion sen i sommras vill väll bara mitt öra ge igen!

Vad ska jag göra idag? Känner för att ta mig ett bad och göra mig fräschare men orkar inte ens lägga mig i badet för vatten gör bara mitt öra värre :( Måste i alla fall skriva klart historian nu idag!

NU blir det film och godis!

2012-02-24 ∞ 23:17:35

Det är jätte tråkigt att vara sjuk :( Känner mig så trött och vill bara sova även fast jag inte är trött (har ju liksom redan sovit två och en halv timme ikväll), men antar att bli sjuk är en smäll som jag får ta eftersom jag har haft för mycket att göra och sovit för lite enda sen jullovet tog slut! Nu tänkte jag lägga mig och se en film och äta upp mitt godis och dricka flera glas vatten så att huvudvärken försvinner!
Och medans jag gör det bjuder jag på en bild på sjuka mig :)


Sjuk :(

2012-02-24 ∞ 15:34:37

Håller på bli sjuk igen, så känner mig jätte hängig och nere, skulle behöva lägga mig och sova. Synd bara att jag har det sista på historian kvar att göra! :/


Rösta på mitt fina bidrag!

2012-02-24 ∞ 10:48:39

Rösta på mitt fina bidrag till Chiquita klistermärke tävlingen!
Rösta här!


Är jag verkligen så osmart som jag låter?

2012-02-23 ∞ 22:01:53

Jag har märkt en sak på sista tiden att jag låter jävligt mycket dummare än vad jag är när jag pratar, seriöst! HAHAHA! Alla måste tycka aytt jag är jätte dum i huvudet, och jag vet faktiskt inte vad förklaringen är för jag tänker alltid innan jag säger nånting och allt låter så smart i hjärnan men när det kommer ut är det sjukt osmarta och korkade saker :O

RSS 2.0